Yrityksestä

Vemek Grupp OÜ valmistaa ja markkinoi pölyltä ja kosteudelta suojaavia ovia. Tuotevalikoimastamme löytyy useita erilaisia vetoketjuovia, teipattavia vetoketjuja ja hengittäviä pölyoveja. Painotamme erityisesti tuotteidemme korkeaa laatua ja kehitämme jatkuvasti uusia, kuluttajien toiveita ja tarpeita vastaavia tuotteita.
Pölyovemme ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat rakennuksille, purkutöihin ja myös kodinremontteihin.

Vetoketjuovet

 

Vetoketjuoven ansiosta pöly, kosteus ja tuoksut eivät pääse leviämään muihin tiloihin tai osastoihin. Vetoketjulliset pölyovet ovat erittäin monikäyttöisiä, ja ne sopivat rakennustyömaille, purkutöihin sekä kodinremontteihin. Vemekin vetoketjuovet ovat kestäviä, laadukkaita ja niitä voidaan käyttää kerta toisensa jälkeen. Vetoketjuovet on helppo asentaa. Vetoketjut ovat kaksipuolisia, joten oven voi avata molemmilta puolilta. Valikoimastamme löytyy jokaiseen käyttöön sopiva ovi.

UUTTA! Nyt myös HEAVY DUTY -tuotteet, jotka on valmistettu erityisen vahvasta ja kestävästä 0,2 mm muovista!

Teipattavat vetoketjut

Teipattava vetoketju on uutuustuote, jolla voi tehdä oviaukon helposti ja mukavasti sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan. Leveän liimanauhan ansiosta vetoketju pysyy paikoillaan myös kosteissa ja pölyisissä tiloissa, ja sitä voidaan käyttää myös matalammissa lämpötiloissa. Teipattavan vetoketjun avulla teet oviaukon vaikkapa kasvihuoneeseen. Poista liimakaistaleen peittävä paperi vetoketjun selkäpuolelta ja asenna vetoketju muoviin – leikkaa teippi ja muovi paperiveitsellä. Ovi voidaan avata molemmilta puolilta kaksipuolisen vetoketjun ansiosta.

Hengittävä pölyovi

Hengittävä pölyovi ei vaikuta tilojen väliseen ilmanvaihtoon, mutta pitää samalla pölyn ja kosteuden poissa. Polypropyleenistä valmistettu pölyovi on erittäin kevyt, helposti puhdistettava sekä kestävä.
Sopii sekä ulko- että sisätiloihin. Helppo ja kevyt asentaa, ja kaksipuolisen vetoketjun ansiosta ovi voidaan avata molemmilta puolilta.

Ruumispussi

Värit valkoinen tai musta, leveys 120 cm, pituus 230 cm, vahva 6 mm spiraaliketju, muovin paksuus 120 tai 150 mic

Etkö löytänyt sitä mitä etsit?

Jos et löytänyt sopivaa tuotetta valikoimastamme, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja pölyn leviämisen estämiseen ja toimitamme pöly- ja vetoketjuovet myös mittojen mukaan valmistettuna.

Jälleenmyyjät Virossa:

Vemek Zipper doors
Vemek Grupp OÜ
Reg. nr: 12767209
KMKR EE: 101761633
ee fi ru +372 5344 6023
ee gb +372 5073 443
E-mail: info@vemek.eu

Ota yhteyttä

1 + 10 =

Tällä sivustolla olevien valokuvien painaminen, kopiointi, myyminen tai millä tahansa muulla tavalla käyttäminen ilman kirjallista lupaamme on kiellettyä.