Om Oss

Vemek Grupp OÜ är ett företag specialiserat på tillverkning och försäljning av damm- och fukttäta skyddsdörrar. Vårt produktsortiment inkluderar en mängd olika lösningar för blixtlåsdörrar med många olika profiler, blixtlås med tejpfäste och luftgenomsläppliga dörrar. Vi sätter stort värde på produkternas höga kvalitet och utarbetar kontinuerligt nya produkter som uppfyller användarnas behov. Användningsmöjligheterna för våra dammskyddslösningar är mycket breda, från byggbranschen till hemrenovering och rivningsarbeten.

Dammskydd för dörr, Blixtlås

En blixtlåsdörr är ett bra hjälpmedel för att hindra spridning av damm, fukt och lukter till angränsande rum eller rumsdelar. Användningsmöjligheterna för dammskyddsdörrar i plastfolie är mycket breda, från byggbranschen till rivningsarbeten och hemrenovering. Blixtlåsdörrarna av Vemek är slitstarka, högkvalitativa och återanvändbara. Blixtlåsdörrar är mycket enkla att sätta upp, de dubbelsidiga blixtlåsen möjliggör att öppna dörren från båda sidor. Bland många olika dörrprofiler hittar du säkert en som passar dig.

NYHET! Nu finns våra produkter även som HEAVY DUTY-serien av särskilt tjock och tålig 0,2mm tjock plastfolie!

Blixtlås med tejpfäste

Blixtlås med tejpfäste är en nyhet i Estland. Det är ett hjälpmedel för att enkelt och bekvämt göra en dörröppning i önskat ställe. Den breda limytan ger suverän vidhäftning även i fuktiga och dammiga miljöer och fungerar vid låga temperaturer. Ett praktiskt hjälpmedel för att t ex ordna en ingång till ett växthus. Ett blixtlås med tejpfäste används så här: dra av skyddspappret från tejpens baksida, placera blixtlåset på plastfolien, öppna blixtlåset och skär igenom tejpen och plastfolien med ett mattkniv; se till att inte skada blixtlåsets tänder. De dubbelsidiga dragtapparna möjliggör att öppna dörren från båda sidor.

Luftgenomsläpplig dammskyddsdörr

En luftgenomsläpplig dammskyddsdörr behåller luftutbytet mellan olika rum medan den stänger ute damm och fukt. Dammskyddsdörren i polypropylen är mycket lätt, lättrengjord och slitstark. Lämplig för användning såväl inomhus som utomhus. Lätt och enkel att sätta upp, de dubbelsidiga dragtapparna möjliggör att öppna dörren från båda sidor.

Liksäck

Färg vit och svart, bredd 120 cm, längd 230 cm, stark 6 mm spiral blixtlås, film tjocklek 120 och 150 mic

Har du inte hittat det som du behöver?

Om Du inte hittade någon passande lösning bland de befintliga produkterna, tveka inte att kontakta oss. Vi är även beredda att tillhandahålla plastdörrar och olika dammskyddslösningar med specialmått.

Edasimüüjad Eestis:

Vemek Zipper doors
 

Vemek Grupp OÜ

Reg. nr: 12767209
KMKR EE: 101761633
Tel: +372 5344 6023
Tel: +372 5073 443
E-mail: info@vemek.eu

 

Kontakta oss

4 + 1 =

Foton på denna hemsida får inte reproduceras, kopieras, säljas eller på något annat sätt användas utan vårt skriftliga tillstånd.