Hvem er vi?

 

Vemek Grupp OÜ er et selskap som driver med produksjon og salg av støv- og fukttette dører. Vårt produktspekter omfatter mange ulike profilløsninger for plastdører,påklebende glidelåser og pustende dører. Vi fokuserer kraftig på høy kvalitet hos vår produksjon og driver stadig med utvikling av nye produkter med hensyn til kunders behov.
Bruksområdet til våre løsninger støvsperre er svært bredt, alt fra byggeprosjekter til oppussing og rivning i hjemmehusholdninger.

Plastdør

Plastdør er en praktisk løsning for å forebygge spredning av støv, fuktighet og lukt til andre rom eller romdeler. Bruksområdet til støvdører i plast er svært bredt, alt fra byggeprosjekter til oppussing og rivning i hjemmehusholdninger. Vemek plastdører er slitesterke, av høy kvalitet og gjenbrukbare. Plastdørene er enkle til å montere, glidelåsen er utstyrt med tosidige glidere som muliggjør åpning av døren på begge sider. Du finner sikkert en løsning som passer for dine behov blant vårt brede utvalg av ulike plastdørprofiler.

NYHET! Produktene er også tilgjengelig som HEAVY DUTY-serie, som er laget av spesielt kraftig og slitesterk 0,2mm plast!

Selvklebende glidelås

 

Selvklebende glidelår er en produktnyhet i Estland, som gjør det mulig å skape en midlertidig døråpning enkelt og praktisk akkurat der man ønsker. Den brede limflaten sikrer ytterst bra vedheft selv i fuktige og støvete omgivelser, og kan også brukes ved lave temperaturer. Et praktisk middel til å skape en gangåpning f. eks. i drivhus. For bruk av selvklebende glidelås skal man først fjerne beskyttelsespapiret på baksiden av teipen og plassere produktet på plast, deretter åpne glidelås og bruke en tapetkniv for å skjære gjennom teip og plast, uten å skade glidelåstenner. Tosidige glidere gjør det mulig å åpne døren på begge sider.

Pustende støvdør

 

Pustende støvdøropprettholder luftvekslingen mellom rom, samtidig som den slipper ikke gjennom støv og fuktighet. Støvdører i polypropylen er svært lette, enkle å rengjøre og slitesterke.
Egnet til både innen- og utendørs bruk. Enkelt og lett til å montere og tosidige glidere muliggjør åpning av døren på begge sider.

Fant ikke det du trenger?

Hvis du ikke fant en løsning som passer for deg blant eksisterende produkter, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er klare til å tilby også plastdører med spesialdimensjoner og diverse løsninger for støvsperre.

Forhandlere i Estland:

Vemek Zipper doors
Vemek Grupp OÜ
Reg. nr: 12767209
KMKR EE: 101761633
ee fi ru +372 5344 6023
ee gb +372 5073 443
E-mail: info@vemek.eu

Ta kontakt med oss

11 + 7 =

Reproduksjon, kopiering, salg eller bruk av bilder på denne siden til ethvert annet formål er forbudt uten vårt skriftlige samtykke.